Securitatea Informațiilor

SECURITATEA DATELOR 

Vă mulțumim pentru accesarea platformei online apartinand Holiv Ecoplant S.R.L. reprezentată de site-ul web www.allu.ro.

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dumneavoastră sunt de o importanta vitală pentru noi. Holiv Ecoplant S.R.L. nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dumneavoastră expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre nici un utilizator individual.

Holiv Ecoplant S.R.L. ia măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale pe care le furnizați  Holiv Ecoplant S.R.L. de manipularea accidentală sau intenționată, pierderea, distrugerea sau accesul părților neautorizate, împotriva accesului neautorizat, distrugerii sau pierderii accidentale a datelor. Acest lucru se aplică și în cazul oricăror servicii externe achiziționate. Verificăm eficacitatea măsurilor noastre de protecție a datelor și le îmbunătățim în mod continuu în conformitate cu dezvoltarea tehnologică. Orice date personale introduse sunt criptate în timpul transferului folosind un proces securizat de criptare.

Accesul dumneavoastră la anumite servicii și informații din cadrul site-ului este protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui aceasta parola. Holiv Ecoplant S.R.L. nu vă va cere niciodată parola conturilor dumneavoastră în mesaje sau apeluri telefonice nesolicitate. Vă sfătuim deci să nu dezvăluiți aceasta parola persoanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa vă amintiți să apăsați "deconectare" / "log off" / "sign out" din contul dumneavoastră în platforma online, la sfarsitul fiecărei sesiuni de utilizare a acesteia. Vă sfătuim de asemenea să închideți fereastra browser-ului in care ași lucrat la sfârșitul navigării dumneavoastră in site.

Informațiile dumneavoastră personale sunt conținute în spatele rețelelor securizate și sunt accesibile doar de un număr limitat de persoane care au drepturi speciale de acces la astfel de sisteme și trebuie să păstreze confidențialitatea informațiilor. În plus, toate informațiile sensibile / financiare furnizate sunt criptate prin tehnologia Secure Socket Layer (SSL).

Implementăm o varietate de măsuri de securitate atunci când un utilizator plasează o comandă care intră, transmite sau accesează informațiile sale pentru a menține siguranța informațiilor dumneavoastră personale.

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dumneavoastră personale sau la corespondența dumneavoastră atunci când lucrați într-o rețea de computere aflată într-un loc public sau chiar la serviciu, daca poate accesa și altcineva computerul dumneavoastră

Din păcate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a va proteja informația personală, Holiv Ecoplant S.R.L. nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dumneavoastră către noi, către și de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm așadar că orice informație trimisa către noi se va face pe propriu dumneavoastră risc.

În momentul în care noi primim informațiile transmise de dumneavoastră insă, vă garantăm că vom depune toate diligențele pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislația română în vigoare.