Colaborări B2B

Am recreat povestea din pădurea cu alune ca să-ți oferim cele mai autentice comori ale naturii.

Evoluția Allu în cifre

În perioada 2018 - 2023 am atins următoarele puncte cheie ce reflectă încrederea clienților și partenerilor noștri pe care o au în produsele Allu:

Ce te așteaptă când alegi să colaborezi cu noi ?

Calitate superioară: Ne mândrim cu produsele noastre, care sunt cultivate cu respect față de natură, clienți și parteneri. Transparență: Suntem promotori ai unei comunicări deschise și oneste, oferindu-ți toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizii informate. Susținere locală: Prin colaborarea cu Allu, sprijini creșterea și dezvoltarea producătorilor locali și a comunităților din care provin. Flexibilitate: Avem soluții personalizate pentru nevoile afacerii tale, indiferent de dimensiune sau cerințe. Inovare: Suntem în căutarea continuă a inovației, atât în produsele noastre, cât și în modul în care interacționăm cu partenerii.

Cine poate colabora cu Allu?

Brandul Allu își extinde orizontul de colaborare și este deschis către o varietate de parteneri din diverse domenii. Fie că vorbim de distribuitori cu o rețea extinsă, retaileri pasionați de produsele autentice, restaurante ce își doresc să ofere delicatese pe bază de alune, magazine online în căutare de produse de calitate superioară certificate ecologic, cofetării ce își propun să revoluționeze gusturile dulciurilor sau târguri ce doresc să găzduiască produsele bio, Allu este pregătit să ofere colaborări fructuoase și de lungă durată.

De ce să colaborezi cu noi?

Optând pentru o colaborare cu Allu, nu doar alegi produse de o calitate incontestabilă, ci și o flexibilitate care se traduce în adaptabilitate la nevoile specifice ale afacerii tale.

1. Suntem deschiși la personalizarea ambalării produselor în funcție de cerințele tale.
2. Oferim diverse variante de discount pentru alune de pădure B2B, calculate în funcție de valoarea sau cantitatea comandată.
3. Flexibilitatea noastră se extinde și la modalitățile de plată, având în vedere o colaborare armonioasă.
4. Oportunități de co-marketing și promovare reciprocă, care pot spori vizibilitatea ambelor entități pe piață.
5. Un manager de cont dedicat care să răspundă prompt la orice întrebări sau provocări.
6. Garanția că se lucrează cu un partener care valorizează integritatea, onestitatea și comunicarea deschisă.
7. Alăturarea unui brand dedicat practicilor agricole durabile și sprijinului pentru comunitățile locale.

Viziunea noastră pe termen lung în ceea ce privește partenerii noștri, este clară: dorim să construim parteneriate bazate pe încredere și beneficii reciproce, în care ambele părți sunt într-o situație de câștig.

Vrei să devii partener Allu?

Hai să discutăm despre o colaborare strategică pentru alune de pădure B2B. Contactează-ne la adresa office@allu.ro sau programează o întâlnire online dând click mai jos. Echipa noastră de specialiști este gata să discute orice posibilă oportunitate de colaborare.