Livrare Și Retur

Livrarea produselor Allu

Produsele Allu pot fi livrate prin curier, pe întreg teritoriul României și al țărilor membre UE. De asemenea, ele pot fi ridicate din showroom-ul nostru, după confirmarea primită din partea echipei Allu pentru comanda plasată: Strada Înfrățirii, Nr. 137 C, Tășnad, Județul Satu Mare, România.

Comenzile pot fi plasate online prin intermediul website-ului www.allu.ro sau telefonic: +40 771 787 075.

Termenul de livrare este indicat în e-mailul de acceptare a comenzii, respectiv într-un interval de 2-5 zile lucrătoare, fără a depăși termenul de 14 de zile. Comenzile plasate sâmbăta sau duminica vor fi predate curierului în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea produselor se va realiza conform taxei de livrare care se calculează la momentul plasării comenzii.

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de o anumită sumă, clientul beneficiază de livrare gratuită (verifică promoțiile actuale afișate în pagina principală), iar pentru comenzile cu o valoare mai mică de suma respectivă, livrarea se face contra cost.


Livrare gratuită: Pentru comenzile peste suma menționată în pagina principală, comunicate în mesajele sau bannerele promoționale.

Retur gratuit: Doar din secțiunea Cont

Transport internațional: Livrare în toată Uniunea Europeană

Metode de plată

Opțiunile de plată a comenzii diferă astfel:
- plată ramburs la livrarea coletului de către curier (cash sau card la unii curieri).
- plată online prin card bancar prin procesatorul de plăți Shopify Payments.

Returul și rambursare

Cum returnezi un produs

Poți returna un produs comandat pe www.allu.ro, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului în anumite condiții (vezi Termeni și condiții). Urmează pașii de mai jos:

  1. Contactează-ne și transmite informațiile complete cu datele comenzii prin email la adresa: office@allu.ro.
  2. Pregătește coletul: te sfătuim să folosești același ambalaj în care ți-am expediat comanda.
  3. Alege un curier: trimite coletul prin curier la adresa: Localitatea Tășnad, Strada Înfrățirii, Nr. 137 C, Județul Satu Mare, Cod poștal 445300.

Returul este gratuit, dacă acesta este solicitat și procesat prin secțiunea existentă în Contul de utilizator.

Condiții de returnare

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (cu toate accesoriile, etichetele intacte, fără a fi desigilate și fără urme de folosire). Nu sunt acceptate produsele care sunt alterate sau prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, ciupiri. În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea acesteia, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

Rambursare

Dacă sunt respectate condițiile de retur, suma achitată pentru produsul returnat va fi rambursată beneficiarului prin transfer bancar, în contul din care a fost efectuată plată sau contul comunicat, în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la recepționarea produsului de către vânzător.

Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii și returnarea produsului către tine în cazul în care produsul nu corespunde calitativ.

Dacă ai nelămuriri privind procesul de livrare și retur, echipa Allu este aici să te ajute.