Despre noi

Am recreat povestea din pădurea cu alune ca să-ți oferim cele mai autentice comori ale naturii.

Transparent de la început până la sfârșit

Suntem dedicați unui proces 100% ecologic. Certificatul ecologic nu este o etichetă sau un cuvânt la modă, ci o promisiune față de voi și față de planeta noastră pe care ne-o asumăm ca producător și procesator de alune de pădure. Este o manifestare a propriei filosofii care începe în solurile fertile ale plantației noastre și ajunge în fiecare borcan sau ambalaj pe care îl producem. Așa cum plivim buruienile manual, ne asigurăm că fiecare produs oferit este curat, fără ingrediente nenecesare adăugate, care le-ar scădea din calitatea nutritivă. Nu folosim aditivi, conservanți, agenți de îngroșare, ulei de palmier sau zahăr.

Cultivăm spiritul naturii. Cu alune

Promitem și valorizăm onestitatea și sprijinul reciproc. Ne dorim să construim punți durabile și relații fructuoase cu partenerii și clienții noștri prin ceea ce spunem și facem. Urmărim să cultivăm încrederea în beneficiile remarcabile ale alunelor de pădure, să cultivăm deschiderea, să cultivăm spiritul naturii. Cu alune.

Susținem comunitatea și producția locală

Ca producător și procesator de alune de pădure construim spații și contexte în care oamenii să devină informați și educați în ceea ce privește alegerile lor alimentare. Cooperăm strâns cu fermierii locali, colectând materia primă de la aceștia și le oferim consultanță specializată în înființarea și întreținerea plantațiilor de aluni, prin inițiativa Alunia - o asociație fondată în acest scop. Suntem dedicați revitalizării terenurilor abandonate, care nu pot fi exploatate în agricultura anuală.

Echipa noastră

Uniți de încrederea neclintită în beneficiile alunelor de pădure și de motivația de a lăsa o moștenire valoroasă - bunăstarea societății.