Povestea Allu

Visul pur al roadelor bogate


Allu e un vis de familie, conturat în jurul unei experiențe agricole de peste 3 generații, în una dintre cele mai fertile zone din nord-vestul României, la granița județelor Satu Mare și Bihor. „Povestea alunelor a început în 2017, când tata a primit 3 puieți de alun și i-a plantat în livadă, cu speranța încolțită în suflet, că vor crește mari și vor da rod în pământul pe care-l lucrase ani la rând. Deși nu mai crescuse aluni până atunci, era conștient de forța și bucuria pe care o aduc alunele în viața tuturor, în special a copiilor, iar viziunea lui s-a transformat în misiunea noastră”

Horațiu Buzgău, CEO și membru fondator Allu.
...
Misunea,
din tată, în fiu
În urma probelor favorabile de sol, familia a activat posibilitatea de a crește aluni în acea zonă. S-a plantat o suprafață de 50 ha în jurul celor 3 puieți, obținându-se o plantație de calibru internațional, care va susține unitatea de producție și procesare proprie, dotată cu utilaje de elită.
Motivația prezentă a companiei constă în revigorarea agricolă a zonei și colectarea de materie primă certificată ecologic, atât din producție proprie cât și de la producători locali, poziționându-se ca lider pe piața națională de specialitate în domeniul cultivării și procesării alunelor de pădure.
Visul familiei se materializează în produse pe bază de alune românești, cu gust desăvârșit, bogate în vitamine, fibre, proteine și antioxidanți, care susțin alimentația sănătoasă și buna dispoziție. Allu cultivă spiritul pădurii cu bun gust și forță nutritivă, fie că e vorba de ronțăieli și deserturi pentru copii, un picnic la pădure cu prietenii, sau o petrecere cu invitați speciali.

Natura care
ne înnoiește

Alunele de pădure, bogate în fibre, acizi grași esențiali, vitamine, proteine și antioxidanți îndeplinesc, la rândul lor, dorința noastră de a ne menține corpul în formă și de a ne bucura de o gustare rapidă și savuroasă. Cu o digestie bună, un sistem cardiovascular și imunitar protejat, și cu o piele mai tânără și sănătoasă, ne putem ocupa fiecare, mai departe, de misiunea noastră.